Ce face un bucătar personal?
Bucătar personal
Responsabilitățile unui bucătar personal includ planificarea mesei, achiziționarea ingredientelor, gătirea mesei și curățarea după prepararea acestora. Există situații în care vă doriți să gătim la d-voastră în bucătărie sau să vă gătim pentru o întreagă săptămână, ceea ce înseamnă că vom eticheta și depozita fiecare preparat astfel încât să vă fie cât mai ușor identificarea acestora în frigiderul sau congelatorul vostru.


Doar ce vă place
Bucătarii personali lucrează strâns cu clienții. Ținem cont de preferințele voastre atunci când personalizăm meniul. În cazul în care urmați un plan de dietă sau sunteți vegetarien este extrem de important să ne spuneți acest lucru astfel încât să adaptăm meniul preferințelor și indicațiilor voastre.
Responsabilitățile unui bucătar personal
Sau mă rog, ce ne obligăm noi să facem:
- plan de masă personalizat
- achiziția materiei prime (alimente de bază din piețe, magazine alimentare etc.) și / sau ingrediente de specialitate (organice, fără gluten, fără nuci etc.)
- etichetăm și depozităm corect mâncarea în frigiderul / congelatorul vostru
- vă oferim instrucțiuni pentru reîncălzire, acolo unde este cazul

Ingrediente premium
Lucrăm doar cu materie primă premium. Indiferent că vorbim de carne, legume sau condimente.
Paul
personal cook
Bucătarul tău profesionist. Indiferent că știi exact ce vrei ce să mănânci sau doar ai o vagă idee în ce direcție să mergi, Paul este răspunsul.
Citește mai multe despre PaulSorin
grill master
Orice vă doriți la grill, Sorin dă savoarea. Vine cu tot ce are nevoie la voi pentru ca evenimentul vostru în aer liber să fie complet.
Citește mai multe despre SorinCiprian
sommelier
Pentru că, nu-i așa, un pahar de vin la timpul potrivit nu-l poate înlocui nimic. Iar dacă paharul de vin este acompaniat de povestea lui, atunci cu siguranță experiența este completă.