Ce face un bucătar personal?

Bucătar personal

Responsabilitățile unui bucătar personal includ planificarea mesei, achiziționarea ingredientelor, gătirea mesei și curățarea după prepararea acestora. Există situații în care vă doriți să gătim la d-voastră în bucătărie sau să vă gătim pentru o întreagă săptămână, ceea ce înseamnă că vom eticheta și depozita fiecare preparat astfel încât să vă fie cât mai ușor identificarea acestora în frigiderul sau congelatorul vostru.

Paul_personalCook_foc
vanataRodie

Doar ce vă place

Bucătarii personali lucrează strâns cu clienții. Ținem cont de preferințele voastre atunci când personalizăm meniul. În cazul în care urmați un plan de dietă sau sunteți vegetarien este extrem de important să ne spuneți acest lucru astfel încât să adaptăm meniul preferințelor și indicațiilor voastre.

Responsabilitățile unui bucătar personal

Sau mă rog, ce ne obligăm noi să facem:

  • plan de masă personalizat
  • achiziția materiei prime (alimente de bază din piețe, magazine alimentare etc.) și / sau ingrediente de specialitate (organice, fără gluten, fără nuci etc.)
  • etichetăm și depozităm corect mâncarea în frigiderul / congelatorul vostru
  • vă oferim instrucțiuni pentru reîncălzire, acolo unde este cazul
ardei_iuti

Ingrediente premium

Lucrăm doar cu materie primă premium. Indiferent că vorbim de carne, legume sau condimente.

Paul
personal cook

Bucătarul tău profesionist. Indiferent că știi exact ce vrei ce să mănânci sau doar ai o vagă idee în ce direcție să mergi, Paul este răspunsul.

Citește mai multe despre Paul

Sorin
grill master

Orice vă doriți la grill, Sorin dă savoarea. Vine cu tot ce are nevoie la voi pentru ca evenimentul vostru în aer liber să fie complet.

Citește mai multe despre Sorin

Ciprian
sommelier

Pentru că, nu-i așa, un pahar de vin la timpul potrivit nu-l poate înlocui nimic. Iar dacă paharul de vin este acompaniat de povestea lui, atunci cu siguranță experiența este completă.

Citește mai multe despre Ciprian