Paul - bucătar personal

Paul_personal_cook_collage

De la pasiune la profesie

Paul este un bucătar care și-a profesionalizat pasiunea. La vârsta de 18 ani a plecat în Italia, unde a lucrat în domeniul ospitalității. Acolo a descoperit savoarea și magia materiei prime preparată având în minte satisfacerea gurmandului din el.

După 5 ani s-a întors în țară, unde a continuat să se dezvolte profesional. A lucrat în diverse bucătării, de la bistro-uri până în cele hoteliere. A învățat ce înseamnă să te organizezi astfel încât să poți livra un meniu a-la-cart în timp ce pregătești și  catering-ul pentru un eveniment privat.

Restaurantul Twelve  a fost locul unde timp de 4 ani experimentat cel mai mult în materie de preparte. Din toate colțurile lumii. Aici, ca să-l cităm pe el, a fost locul unde și-a dat delir.

Acesta fiind și motivul pentru care a decis să plece pe acest drum: bucătar personal. El gătește pentru palatul gurii, dacă palatul este surprins într-un mod pozitiv, este mulțumit de produsul final.

Se axează mai mult pe conceptul comfort food când vine vorba de aranjat mâncarea în farfurie. Da, e de acord, că mâncăm și cu ochii, dar în primul rând este un exercițiu senzorial gustativ.

 

Paul_personalCook_farfurie