thetruckbysoo

Pasiunea, cel mai bun motiv să te profesionalizezi

Sorin a fost pasionat de lumea gastronomică încă de când era copil și urmărea, salivând, la bunici, la țară, pe un vecin - fost bucătar pe un vas în timpul războiului - care pregătea mâncare la cazan pentru evenimente mari.

Partea de tranșare a cărnii a făcut parte din educația lui încă de la începuturile copilăriei. Transformându-se, încet - încet, din curiozitate în pasiune și mai apoi în profesie.

În anul 2002 s-a angajat la o firmă internațională de condimente. Acolo a avut posibilitatea să-și extindă experiența în asezonarea cărnii, prin participarea la cursuri de specializare specifice.

Pentru că a simțit că nu sunt suficente aceste cursuri de specializare, pentru că își dorea să învețe mai mult, să se profesionalizeze și simțea că acum e cel mai bun moment din viață, în 2018 a urmat cursurile de bucătar profesionist.

La scurt timp după ce a terminat practica la unul dintre restaurantele cu rulaj mare din Cluj-Napoca, și-a îmbinat hobby-ul pentru mașini cu pasiunea pentru bucătărie, materializat în Food Truck-ul pe care l-a echipat cu ustensile din SUA... pentru că cine știe să facă grill-uri mai bune decât americanii.