original japanese ramen

Cadou pentru Teo: curs de gătit în stilul asiatic

Personal Cook, în primul rând, înseamnă experiențe culinare. Experiențe, nu doar pozitive, ci, ne dorim noi, de-a dreptul extraordinare. Care să-ți marcheze viața, zi de zi.

Ne dorim ca toată lumea să aibă o cultură gastronomică cât mai vastă, astfel încât să putem testa, împreună, gusturi și arome din ce în ce mai îndrăznețe. Lumea gastronomică e o călătorie pe care vrem să o facem împreună cu voi.

Drept urmare, în momentul în care ne-a contactat Gabriel și ne-a spus că vrea să-i facă cadou iubitei lui, Teodora, un curs de gătit, răspunsul nostru a fost: de care? În sensul că ce fel / tip de mâncare îi place și își dorește să învețe să gătească.

Introducere în gastronomia asiatică

Împreună cu Teo am decis ca această călătorie în lumea bucătăriei să fie în cea asiatică. Iar călătoria a început cu o scurtă parte teoretică, pentru a înțelege mai bine cultura gastronomică și a continuat cu partea practică.

Partea practică am început-o cu vizita la magazin (da, trebuie să știm ce și unde să căutăm), am continuat cu lucrul în bucătărie și am încheiat cu bucuria mâncării gătite de Teo.

Life’s too short for boring food.

Și nu, nu trebuie să fie nici ceva pretențios nici complicat că să fie absolut delicios.

Cu Paul poți învață cum să prepari mâncare buna, indiferent de nivelul tău de dexteritate.

Iar călătoria nu se rezuma doar la combinarea ingredientelor după o rețetă anume, ci de la cum alegem alimentele potrivite, cum le pregătim corespunzător, cum le gătim pentru a avea cel mai bun rezultat, rețetă în sine și până la plating.

Mai mult, tocmai pentru că și Paul e un pasionat al bucătăriei, poți afla de la el diverse tips and tricks pe care le poți încorpora și adapta la modul tău de a găti.

După o zi minunata în bucătărie cu Paul, am învățat să fac un ramen cinstit și un wok cinstit, dar mai mult decât atât, am plecat inspirată să experimentez mai mult, chiar și la rețetele pe care le stiu face cu ochii închiși.

Oricât de mult sau de puțin știi, daca ai un zvâc acolo în tine care vrea un pic mai mult, ia-ți o zi cu Personal Cook!

Teo – cursant Personal Cook

CLUJ-NAPOCA

Activăm pe raza municipiului
și în localitățile limitrofe
Tel: 0745 255 066

0 comments on “Cadou pentru Teo: curs de gătit în stilul asiaticAdd yours →

Lasă un răspuns