Chinese taste by Personal Cook @ Secret Garden

Chinese taste by Personal Cook @ Secret Garden

Dacă e duminică, în intervalul orar 13:00 – 15:00 ne vedem la Secret Garden Cluj! Gata, vorba poetului: se știe!

🐉🧧🐂 🧨 🐖🔴 Am căutat emoji prin care să exprimăm gândurile culinare și am realizat că putaem să pun întreg catalogul de emoji… așa că m-am apucat de învățat emojiniana. 🤷‍♂️

În fine, nu o mai lungesc și vă anunț că duminică, 11 aprilie 2021, în intervalul orar 13:00 – 15:00 facem o incursiune culinară în China.

  • Kimchi Fritters
  • Red-braised ginger Pork belly with pickled chilies
  • Chinese Mango Pudding

Plus un pahar de vorbă, Alb de Petro Vaselo.

Bonus: toți participanții la eveniment vor primi o surpriză de la Taste of Asia, furnizorul de materie primă din cadrul evenimentului.

💳 Cât costă?

100 de lei, cu tot cu buna dispoziție. Insistăm, pentru că până acum am avut dreptate și nu vrem să stricăm ceva ce funcționează foarte bine: starea de bine trebuie să o aduci de acasă (fără ea nu o să poți participa), dar promitem să o accentuăm și noi.

🙋 Cum participi?

Poți să rezervi o masă de 4 persoane și aceasta trebuie achitată integral în avans. Nu poți rezerva două mese sau doar două locuri. Rezervarea este confirmată doar după achitarea în avans.

Simplu, te înscrii în formularul de mai jos, iar noi te vom contacta pentru a-ți spune cum să achiți.

Toate locurile s-au ocupat.

Îți recomandăm să te înscrii la newsletterul nostru, astfel încât să afli printre primii despre evenimentele pe care le organizăm.

* indicates required

Please select all the ways you would like to hear from Your Personal Cook:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Aici poți vedea cum a fost săptămâna trecută la Mexican Fiesta, iar aici la Persian Lamb.

0 comments on “Chinese taste by Personal Cook @ Secret GardenAdd yours →

Lasă un răspuns