Cooking Class Nagarro

Cooking Class: Nagarro, masa de Paște

După cum bine știți, printre altele, am pus la punct un curs de gătit online, interactiv, prin intermediul căruia întreaga echipă care lucrează, sau nu, remote, interacționează și chiar se (re)apropie prin intermediul mediilor virtuale.

Pentru că team building-ul a avut loc înainte de sărbătorile Pascale, tema aleasă a fost: masa de Paște, simplă, ușoară, sustenabilă.

Oamenii de la Nagarro și-au dorit ca la finalul evenimentului să aibă o pască pe care să o pună pe masă duminica de Paște, ouă vopsite într-un mod natural și pentru că nu am vrut să aruncăm ceapa folosită pentru vopsirea ouălor, am făcut și o dulceață de ceapă pe care o putem consuma alături de o friptură.

Soluția tehnică

Am ales să folosim doar 2 camere video (un cadru fix general și un cadru fix de deasupra bancului de lucru) din simplul motiv că nu aveam nevoie, pentru a transmite corect și interactiv informația, și de alte cadre (fie ele și mobile).

Scenograful de la Komiti a avut grijă ca aceste cadre să fie comutate în timp real, astfel încât explicațiile să fie dublate de video.

Cursul de gătit online interactiv

Mediul pentru transmiterea cursului online ales de Nagarro a fost Zoom. Iar de data aceasta Paul doar a explicat ce avem de făcut, eu fiind cel care a gătit efectiv. Ne-am spus că dacă eu reușesc să fac urmând indicațiile lui Paul, oricine poate să facă acest lucru… ceea ce s-a și întâmplat.

Adică am avut mai puține întrebări de genul ”cum se face aia”, pentru că de fapt am întrebat eu și Paul explica și arăta cum se face, după care treceam la practică.

Vopsitul ouălelor de Paște împreună cu colegii și băieții de la Your Personal Cook a fost un moment de maximă încântare pentru copii, dar și pentru mine. No mess, no stress, just joy. 😊

Alina, participant sesiune Live Cooking.

0 comments on “Cooking Class: Nagarro, masa de PașteAdd yours →

Lasă un răspuns