American dream by Personal Cook @ Secret Garden

Cum a fost la American dream by Personal Cook @ Secret Garden

Toată săptămâna am trăit cu neliniștea vremii. La începutul ei, prognoza ne spunea că vom avea ninsori, apoi ploi, iar sâmbătă ne-a liniștit că vom avea doar nori pe cer. Duminică de dimineață, când am mers să amenajăm locația, ne-am pregătit pentru ce e mai rău, ploaie… așa că am așezat mesele astfel încât vremea să fie irelevantă.

Am avut și noroc, a ținut, totuși, cu noi vremea. Doar câțiva stropi au coborât în timpul evenimentului, dar nimic ca să ne strice dispoziția. E drept, au ajutat și încălzitoarele și faptul că terasa de la Secret Garden e astfel concepută încât nu ”te bate vântul”.

Ce să mai, a fost mega fain!

Mi-a plăcut extrem de mult faptul că în 3 ”courses” am degustat vreo 6 feluri diferite de mâncare, reprezentative pentru tema aleasă. Legătura strânsă și trecerea faină între ele a făcut ca experiența culinară să fie desăvârșită. Personal mi-a plăcut foarte mult combinația între brânza și siropul de arțar, servită pe clătita pufoasă.

Lorand, owner Nativ Restaurant & Tortelli Pasta Bar

Atmosfera

Că mâncarea este bună, nu vrem să ne lăudăm singuri (că o faceți și voi, cei care ne-ați ”trecut pragul” 💞), o știm cu toții. Dar, noi ne ghidăm după Your Personal Experience, așa că ne-am bucurat încă o dată de ajutorul primit din partea Why Not în amenajarea / decorarea terasei. Muzica aleasă de DigitaLove a completat atmosfera.

Mâncarea

Ne-am bucurat de (mulțumim Horia Șimon pentru mâna întinsă):

🍗 APERITIV

  • Buffalo wings with homemade honey bbq
  • Cheesy filling hot peppers
  • Pancakes cu cârnăciori, cremă de brânză și sirop de arțar

🥩 FEL PRINCIPAL

  • Pulled pork bites with cedar and jalapeños
  • Bbq pork ribs with hash browns

🧁 DESERT

  • Brownies with fruits

Ne vedem duminica viitoare. Cei care sunteți abonați la cel mai delicios newsletter ați primit deja pe e-mail detaliile și modalitatea de rezervare. Mâine, 20 aprilie 2021, anunțăm detaliile evenimentului.

Spoiler: mezze și vom avea două intervale orare în care puteți participa (12:00 – 14:00 și 15:00 – 17:00).

Mulțumim Fred Dwe pentru fotografii

2 comments on “Cum a fost la American dream by Personal Cook @ Secret GardenAdd yours →

Lasă un răspuns