Cum a fost la Chinese taste by Personal Cook @ Secret Garden

Soare-n suflet, farfurie și afară! Am avut 16°C, soarele pe cer a strălucit, ceea ce a făcut să simțim că am avut o zi de vară. Și nu o spun doar eu, o spune toată lumea prezentă care și-a încărcat bateriile cu vitamina D în mânecă scurtă.

Ce să faci într-o duminică faină de aprilie? Savurezi un prânz delicios cu specific chinezesc pe o terasă faină din Cluj, așa cum am făcut și eu aflând că e vorba despre preparate chinezești. Drept să vă spun, mi-a plăcut vibe-ul dar si wine-ul, oameni faini, mâncare bunăăă, o explozie de arome cum ar zice experții. Ahhh și să nu uit, muzica bună și socializare pe măsura. Cu siguranță ajung și la următoarele ediții.

Sandra Bendre

Mâncarea

V-am spus că noi folosim doar materie primă premium. Taste of Asia este furnizorul nostru de ingrediente și materie primă pentru preparate asiatice.

  • Kimchi Fritters
  • Red-braised ginger Pork belly with pickled chilies
  • Chinese Mango Pudding

Și, pentru că am vrut să ne bucurăm cu adevărat de soare, am încununat cu un pahar de vin Alb de la Petro Vaselo. Mă rog, unul singur (wink, wink)

Atmosfera

Pe lângă mâncarea bună, vin și decoruri (mulțumim Why Not pentru ajutor), atmosfera a fost completată de ”coloana sonoră” aleasă de DigitaLove și de un clasic twist, Hennessy Shanghai.

Ne vedem duminica viitoare. Cei care sunteți abonați la cel mai delicios newsletter ați primit deja pe e-mail detaliile și modalitatea de rezervare. Mâine, 13 aprilie 2021, anunțăm detaliile public evenimentul.

Mulțumim Fred Dwe pentru fotografii

3 comments on “Cum a fost la Chinese taste by Personal Cook @ Secret GardenAdd yours →

Lasă un răspuns