Cum a fost la Duckin’ delicious date @ DOT

Am avut o zi clasică de iulie: ploaie, nu neapărat de vară dar nici mocănească, cât să ne facă să stăm sub umbrele. Umbrele de soare. Dar, pentru că nu ne dictăm viața după vremea de afară, ne-am bucurat de Sticky Hoisin Duck Burger la DOT pe terasă. Și pe terasa mică și pe terasa mare.

Așa cum am promis, am stat două ore. Mă rog, Paul a stat două ore în bucătărie ca să pregătească el fiecare burger. Pentru că, nu-i așa, a fost ”a delicious date”: DOT 💕 Personal Cook.

Burgerul

Rața întreagă, pentru că ne-am dorit să avem un întreg univers de texturi în carne, a stat la confiat 8 ore. După care Paul a amestecat carnea cu un sos hoisin făcut în casă și mai nu știu câte condimente. Tot în casă a pregătit o kimchi mayo. Morcovul și castravetele au făcut mai mult decât să adauge textură preparatului, au adăugat savoare.

În secunda în care am aflat că Paul pregătește burger de rață, am vorbit cu prietenii și ne-am rezervat o masă. Eu am mâncat doi, atat de bun a fost!

Abia aștept următoarele evenimente ca să îmi încânt papilele gustative 🙂

Rolland, participant eveniment culinar Duckin’ delicious date. DOT x Personal Cook

A fost prima dată când am încercat burger cu carne de rață, mai ales în combinație cu ou. Mi-a plăcut cum a fost condimentată carnea, s-a simțit stilul lui Paul. Acel personal touch al lui în ceea ce privește gustul și textura, felul în care au fost tăiate legumele etc.

Pe scurt, l-aș mai încerca dacă ar fi într-un meniu permanent.

Gabriel, participant eveniment culinar Duckin’ delicious date. DOT x Personal Cook

Colaborarea cu DOT

Ori de câte ori intri în bucătăria cuiva, practic intri în ”viața” lui. E important, mai ales în bucătărie, să existe armonie. Acesta fiind și motivul pentru care echipele se încheagă în timp. Cu toate acestea, Paul este extrem de versatil, maleabil și adaptabil.

Mi-a plăcut foarte mult colaborarea cu voi. Mă bucur foarte mult că am făcut acest prim demers, clar trebuie să mai facem. În ceea ce privește ”bucătăria”, sincer să fiu aveam niște rezerve față de Paul… pentru că nu am mai lucrat cu el, dar e un profesionist. Nici nu l-am simțit în bucătărie. 😇

Marian, owner DOT

Nu rata următorul eveniment culinar

Pentru că nu avem o agendă bine definită, te sfătuiesc să te abonezi la cel mai delicios newsletter. Nu facem SPAM, promitem. Trimitem doar informații legate de evenimentele culinare pe care le organizăm.

* indicates required

Please select all the ways you would like to hear from Your Personal Cook:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

0 comments on “Cum a fost la Duckin’ delicious date @ DOTAdd yours →

Lasă un răspuns