Cum a fost la Mexican Fiesta by Personal Cook @ J’ai Bistrot Târgu Mureș

Zâmbete, mâncare extraordinară, margarita, soare, culoare… toate astea într-un decor de poveste.

“Del dicho al hecho hay mucho trecho.” (“Actions speak louder than words”)

„J’ai la Cluj!” spuse Paul și iată-i, pe băieți, la Mureș. Oameni lejeri, pozitivi și super bine organizați. Vă felicităm pentru inițiativă, organizare și profesionalismul de care ați dat dovadă atât în bucătărie cât și în afară. Pe lângă cactuși, sombreros și mâncarea extraordinar de gustoasă – ne-ați umplut terasa cu zâmbete colorate și pentru asta, vă mulțumim! Nota 10 cu steluță pentru Paul și Dan.

Cu drag așteptăm următoarea colaborare. ❤️

Flavia, event manager/ flying pig @ J’ai Bistrot Târgu Mureș

Decor

Experiența, spunem noi, trebuie să fie complementată de decor și muzică. Suntem convinși că știți, dar vrem să le mulțumim încă o dată fainilor de la Why Not pentru că ne ajută, de fiecare dată, să punem în scenă cadrul perfect.

Mâncarea

Chiar dacă esența evenimentului este mâncarea, noi încercăm să o transformăm într-o experiență completă, drept urmare am început Mexican Fiesta cu un pahar de margarita. După care am pus pe masă ”esența” evenimentului culinar: Pork Carnitas (realizat la smokerul lui Sorin), Chilli con carne with popping mexican beans, Tortilla, Mexican Corn Salad, Pickled Red Cabbage, Pico de Galo, Jalapeño and tomato salsa, Mexican cheese dip, Tortilla Chips, Hot sauces (Smoked Chipotle, Tabasco), Sour Cream, Onion & Jalapeño & Cilantro chopped, Lime wedges.

La desert Paul a pus pe masă Margarita Cheesecake Mousse.

J’ai Bistrot Târgu Mureș

Am trăit o experiență tare faină la J’ai Bistrot Târgu Mureș. Terasa lor este foarte ofertantă, plină de verdeață, care ne-a ajutat să o transformăm în cadrul perfect pentru tematica evenimentului. Oamenii sunt profesioniști, de la bucătar până la ospătar și barman. Am lucrat extrem de fain alături de ei și am simțit că împreună suntem o echipă. Fapt care ne-a făcut să nu simțim oboseala acumulată de peste săptămână.

Dan, Flavia și Paul | 📸 Liviu Ardeleanu

Minunați!

Iar voi, cei care ne-ați trecut pragul, sunteți minunați. Minunanți pentru că ne-ați primit cu atâta căldură-n suflet. Minunați pentru că ați radiat atâta energie pozitivă. Minunați pentru că ați ales să trăiți alături de noi experiența culinară Mexican Fiesta. Minunați că ați decis să transformați weekend-ul într-un city break care a avut ca punct principal fiesta mexicană pusă în scenă de noi. Minunați pentru că existați.

Am fost atât de entuziasmată de primul eveniment la care o să participăm după atâta așteptare, încât era cât pe ce să mergem cu o duminică mai devreme. Da! A fost exact cum ne-am așteptat.

Decorul minunat specific mexican ne-a întâmpinat de la intrare, gazdele pline de viață, iar vesela gata pregătită să fie umplută cu cele mai grozave preparate.

Preparatele culinare m-au plimbat timp de câteva minute bune prin cele mai gustoase arome. Bună treabă! Acum nu-mi mai rămâne decât să vă urmez prin toată țara.

Andreea Maria Baba, participant Mexican Fiesta by Personal Cook @ J’ai Bistrot Târgu Mureș

În loc de concluzie, vă spunem că din punctul nostru de vedere a fost o experiență superbă pe care abia așteptăm să o repetăm.

Fotografiile din cadrul evenimentului au fost realizate de Liviu Ardeleanu. Mulțumim!

0 comments on “Cum a fost la Mexican Fiesta by Personal Cook @ J’ai Bistrot Târgu MureșAdd yours →

Lasă un răspuns