Mexican Fiesta by Personal Cook @ Secret Garden

Cum a fost la Mexican Fiesta by Personal Cook @ Secret Garden

Explozie de culoare și arome. Dacă e să mă întrebi cum a fost duminică la Secret Garden și ar trebui să-ți răspund printr-o propoziție simplă, asta aș răspunde.

Vremea a ținut cu noi. Chiar dacă în momentul în care am anunțat evenimentul se anunța ninsoare și frig, duminică am avut parte de soare și 12°C… mi-a întărit credința: nu te lua după ce se anunță la meteo, pregătește-te pentru evenimentul la care vrei să participi și te adaptezi în momentul respectiv. Vremea e ca vremea, mai ales primăvara nu te poți lua după ce se prezice la meteo.

Mâncare

Mexican Fiesta, culinar vorbind.

Am început cu un pahar de spumant de la Petro Vaselo, Bendis roze după care am continuat cu: Pork Carnitas (realizat la somokerul lui Sorin), Chilli con carne with popping mexican beans, Tortilla, Mexican Corn Salad, Pickled Red Cabbage, Pico de Galo, Jalapeño and tomato salsa, Mexican cheese dip, Tortilla Chips, Hot sauces (Smoked Chipotle, Tabasco), Sour Cream, Onion & Jalapeño & Cilantro chopped, Lime wedges.

La desert ne-am delectat cu Fried ice cream. Înghețată artizanală de vanilie, de la Finesse Ice Cream, pe care Paul a ”prăjit-o”

Decor

Pentru că ne-am dorit ca experiența să fie completă, pe lângă muzica ambientală pe care a ales-o DigitaLove să sune pe fundal, am cerut ajutorul minunaților oameni de la Street Food Festival să ne ajute cu ”transformarea” spațiului.

Astfel că am decorat întreg spațiul, de la mese până la pereți, pomi, băncuțe și bar. Nu am exagerat cu decorațiunile, dar nici nu am ignorat tema: Mexican Fiesta.

Mi-era dor de o terasa și un pahar de gin între prieteni, așa că nu puteam sta departe de acest event. Eh, există și un al doilea motiv, Paul m-a făcut sa mănânc (și să îmi placă) carnea de porc în sos de ciocolată, deci cum era să ratez un mexican lunch?

Primul lucru pe care l-am observat a fost plating-ul: colorat și exploziv, așa încât știi clar că trebuie să fie extrem de bun. Evident, nu m-am înșelat, iar mâncarea a fost absolut delicioasă! Iar pentru chili con carne, 11/10 de la mine.

Flavia Mocan

Sincer să fim și nouă ne-a plăcut extrem de mult. Așa de mult că am mai rămas la un pahar de poveste până la ora 18:00. Bun, nu o mai lungim, vă spunem doar că duminică 11 aprilie 2021 vom avea specific chinezesc. Dacă nu te-ai abonat încă, te sfătuiesc să o faci pentru că abonații la cel mai delicios newsletter primesc află primii… iar cum locurile sunt limitate 😀

Paul și Dan de la Personal Cook în cadrul evenimentului Mexican Fiesta

Mulțumim Fred Dwe pentru fotografii

4 comments on “Cum a fost la Mexican Fiesta by Personal Cook @ Secret GardenAdd yours →

Lasă un răspuns