Cum a fost la Mezze by Personal Cook @ Secret Garden

Toată săptămâna am așteptat cu sufletul la gură acest eveniment. Nu pentru că celălalte nu au fost speciale, pentru că au fost! Ci pentru că acesta a fost primul în care le-am invitat alături de noi pe fetele de la A Brunch of Friends și, totodată, pentru că a fost primul eveniment în care am avut două intervale orare.

Vremea a fost fabuloasă! Suntem conștienți că fiecare element, detaliu, inclusiv vremea participă activ la experiența pe care cu toții o trăim. Și am avut noroc și în această duminică de vreme bună.

Decorul

După cum bine știți, fiecare eveniment vine la pachet cu o temă. Tema culinară trebuie să se îmbine cu elementele de decor. Ne dorim ca ambianța (amenajarea terasei, muzica de pe fundal) să completeze corect evenimentul culinar.

Iar tema din această duminică, Mezze, a fost o provocare din acest punct de vedere. Practic am îmbinat mai multe arii geografice: Grecia, Turcia, Cipru… Western Asia, the Balkans și North Africa.

Dar, cu ajutorul decorurilor ”vii” de la Eco Garden Construct și a oamenilor de la Why Not, zicem noi, am reușit să creăm cadrul pentru a te bucura de Mezze împreună cu prietenii.

Mâncarea

Meze, mezze sau mazza. Indiferent de cum alegeți să-i spuneți, împreună cu Anca și Ildi, fetele de la A Brunch of Friends, am pregătit: Tzatziki, Muhammara, Grilled zucchini with goat cheese and sumac, Hummus with artichokes, Marinated olives from Zaliari, Kuku sabzi, Fish keftedes in mustard and dill, Shepard’s Salad, Kisir, Pita bread, Focaccia with olives, Chocolate Olive Oil Mousse.

Paharul de Rose de Petro Vaselo nu a fost opțional și nu a fost doar unul. Repetăm, am avut o zi superbă de vară.

În toate preparatele am folosit ulei și măsline marca Zaliari Olive Oil

Am avut și o surpriză pentru participanți: pe fiecare masă am pus o sticlă de ulei de măsline de la Zaliari Olive Oil, pentru că, nu-i așa, ce Mezze e ăla fără ulei de măsline extravirgin, calitativ. Sticlă pe care, cel care a făcut rezervarea, a primit-o cadou. Restul participanților au primit din partea Zaliari un voucher discount de 10%.

De mult mă pregătesc să vin la evenimentele voastre, dar nu am avut ocazia. A fost foarte foarte bună mâncarea și totul așa de fain.❤️ Iar desertul… a fost perfect! Prietenele mele nu sunt fan dulce ca și mine, drept urmare am profitat și am mâncat și de la ele 🤭.

Sunteți oameni foarte faini, așa mi-ați transmis. M-am bucurat de tot! 🤗🤗🤗. A meritat 100%. Mulțumim! Spor și bafta în tot ceea ce veți face în continuare! ☺️

Cristina Kallo, owner The Healthy Cake

Colaborarea

Atât eu, cât și Paul, suntem de părere că nu trebuie să reinventăm roata. Dacă cineva face foarte bine un lucru, nu-l copiem, ci îl invităm să colaboreze cu noi.

Acesta este motivul pentru care avem la fiecare eveniment așa mulți oameni fani lângă noi (Secret Garden, Why Not, Zaliari, Petro Vaselo, Eco Garden, chef Horia Șimon, Taste of Asia).

Și acesta este și motivul pentru care le-am invitat pe fete la Mezze.

Mă bucură tare mult că am acceptat invitația de la Your Personal Cook să gătim în bucătăria echipei, cot la cot cu Paul și cu Dan.

A fost o experiență minunată! Am avut parte de o atmosfera ca între prieteni, ne-am sprijinit, sfătuit, am colaborat și culinar, dar și organizatoric. Categoric mai vrem!

Ildi, A Brunch of Friends

Duminica viitoare, 2 mai 2021, nu ne vedem… sărbătorim și noi Paștele în familie. Dar revenim cât de curând cu detalii legate de evenimentul de duminică, 9 mai 2021.

Până atunci, dacă nu ați făcut-o încă, vă sfătuim să vă abonați la cel mai delicios newsletter, pentru că acolo anunțăm prima dată evenimentele noastre culinare.

Mulțumim Fred Dwe pentru fotografii

2 comments on “Cum a fost la Mezze by Personal Cook @ Secret GardenAdd yours →

Lasă un răspuns