Persian Lamb by Personal Cook @ Secret Garden

Cum a fost la Persian Lamb by Personal Cook @ Secret Garden

Adevărul este că ne-a fost dor să trăim o experiență culinară în aer liber. Atât de dor, încât am ignorat toate previziunile meteo de vreme rea și am mers mai departe cu evenimentul. Exact cum am scris în descrierea lui: forțăm primăvara. Și pe principiul ”mi-e rușine de rușinea ta”, ploaia s-a rușinat și s-a oprit. Ba chiar la un moment dat a ieșit soarele.

Humus & Eastern-Style Focaccia | Persian Lamb by Personal Cook @ Secret Garden
Humus & Eastern-Style Focaccia | Persian Lamb by Personal Cook @ Secret Garden

Fix la ora 13:14 minute am dat startul evenimentului cu Humus & Eastern-Style Focaccia. Feedback-ul primit a fost extrem de bun (da, suntem din ăia care trimitem la finalul evenimentului un survey anonim). Cea mai mică notă pe care am primit-o a fost 9 (pe o scară de la 1 la 10) cu feedback-ul:

Nota 9 la humus e din cauza pâinii… a fost servit cu foccacia și nu cu lipie. Cel puțin mie humusul îmi cere mai multă textură și crunch. În rest de 10 – Tineți-o tot așa :)!

Am continuat cu vedeta evenimentului, mielul în stil persan pe care l-am asociat cu o Fetească Neagră de la Petro Vaselo.

Persian Lamb Stew servit alături de un orez auriu și un pahar de vin roșu, Negru de Petro VaseloPersian Lamb Stew servit alături de un orez auriu și un pahar de vin roșu, Negru de Petro Vaselo
trage de despărțitorul dintre imagini pentru a vizualiza imaginea completă

Vedeta noastră nu a fost una fără fond! Spicuim din feedback-ul anonim primit

Eu nu sunt mâncătoare de miel. Pot să spun liniștită că nu-mi place carnea de miel. Dar am zis că vin la eveniment, că nu am vrut să stric gașca. Și mă bucur că am venit, pentru că dacă nu știam că e miel, puteam să jur că nu e. Senzațională explozia de arome pe care a îmbinat-o Paul în farfurie. Nu doar arome, ci și culoare. Sinceră să fiu, inițial, când am văzut fotografia de prezentare, nu am crezut că produsul final poate să arate și mai bine. Genial, am să o sun pe mama să-i spun că de azi mănânc și eu carne de miel. Zece din zece!

Și, pentru că am fost îngerași cu toții (știți da ce înseamnă îngeraș? Să mănânci tot din farfurie), am primit și desert. Normal că tot din filmul Persia a făcut parte și el, Semolina, Coconut & Orange Marmalade Cake.

Semolina, Coconut & Orange Marmalade Cake.
Semolina, Coconut & Orange Marmalade Cake | Persian Lamb by Personal Cook @ Secret Garden

A fost incredibil de bun tot! Și humusul și mielul și desertul. Mai revenim, clar!

Noi nu putem decât să zicem: iuhuuu, ne vedem duminică, 04 aprilie 2021, în intervalul 13:00 – 15:00 la Mexican fiesta!

Dan și Paul de la Personal Cook în cadrul evenimentului Persian Lamb @ Secret Garden
Dan și Paul de la Personal Cook în cadrul evenimentului Persian Lamb @ Secret Garden

Mulțumim Fred Dwe pentru fotografii

4 comments on “Cum a fost la Persian Lamb by Personal Cook @ Secret GardenAdd yours →

Lasă un răspuns