Eat with your cook #02

Eat with your cook #02

Vă invităm, din nou, la cină alături de bucătarul Paul. Și când spunem alături de bucătar, ne referim fix la ce am zis: veți sta la masă și veți mânca împreună cu bucătarul. Ce mâncați voi, mănâncă și Paul. Vom vorbi despre mâncarea pe care a pregătit-o, vom închina un pahar de vin și vă vom răspunde la toate întrebările pe care le aveți. Mă rog, nu ne pricepem la politică sau la tenis.

Pentru că ne place să trăim experiențe premium, numărul de locuri este limitat: 7.

La masa socială avem 9 locuri, dar doar 7 sunt disponibile pentru că unul e pentru bucătar și celălat e pentru cel care servește vinul (aka eu 😛).

Locația

Pentru că ne-a plăcut mult atmosfera de la restaurantul Nativ, am decis ca și ediția cu numărul 2 să o ținem tot aici. Pe strada Georges Clemenceau, numărul 3.

Meniu:

  • Calamar în sos de roșii cu sfeclă
  • Spată de vițel la cuptor cu piure de anghinare
  • Afine cu miere, migdale și iaurt

Pentru fiecare fel de mâncare vom ciocni un pahar de vin potrivit pentru preparatul respectiv. Iar de bun început vom ciocni cu un spumant.

Rezervare:

Toată experiența costă 250 lei / persoană. Trebuie achitat în avans, până cel târziu joi, 03 februarie 2022. Pentru informații ne puteți apela la numărul de telefon: 0745-255.066.

Va dura undeva la trei ore. Vă rugăm să vă pregătiți certificatul verde.

0 comments on “Eat with your cook #02Add yours →

Lasă un răspuns