Mexican Fiesta by Personal Cook @ J’ai Bistrot Târgu Mureș

💃🍸🌮🕺 Dumincă 23 mai 2021, în intervalul 13:00 – 16:00, facem o incursiune culinară în Mexic. Ne-am zis că dacă nu vine J’ai Bistrot la Cluj, o să mergem noi la Târgu Mureș.

Fiesta pe care o pregătim pentru oamenii faini care (vor) trec(e) pragul localului J’ai Bistrot din Târgu Mureș, în data de 23 mai 2021, este compusă din: Pork Carnitas, Chilli con Carne with popping Mexican beans, Tortilla, Mexican Corn Salad, Pickled Red Cabbage, Pico de Galo, Jalapeño and tomato salsa, Mexican cheese dip, Tortilla Chips, Hot sauces (Smoked Chipotle, Tabasco), Sour Cream, Onion & Jalapeño & Cilantro chopped, Lime wedges și o surpriză dulce pe care Paul nu vrut să o divulge.

💳 Cât costă?

100 de lei, iar în acest preț intră petrecerea culinară și o margarita. Starea de bine trebuie să o aduci de acasă (fără ea nu o să poți participa), dar promitem să o accentuăm și noi.

🙋 Cum participi?

Update: SOLD OUT

Simplu, te înscrii în formularul de mai jos, iar noi te vom contacta pentru a confirma cu tine. Poți să rezervi o masă de 4 persoane și aceasta trebuie achitată integral în avans. Rezervarea este confirmată doar după achitarea în avans.

J’ai Bistrot Târgu Mureș

J’ai e un bistrot creativ, un spațiu relaxat, gândit pentru oameni care se bucură să comunice între ei, să mănânce o masă bună și să simtă o stare de bine.

0 comments on “Mexican Fiesta by Personal Cook @ J’ai Bistrot Târgu MureșAdd yours →

Lasă un răspuns