Paella cu fructe de mare pentru Andi

Pe Andi Vanca îl știți cel mai probabil de la Electric Castle. El este cel care dă ”voce” festivalului. Și probabil că îi cunoașteți mai puțin inclinațiile gastronomice. Noi am avut plăcerea să-l cunoaștem și din perspectiva aceasta.

Multe detalii nu ne-a dat, a spus că-l lasă pe Paul să-l surprindă plăcut, doar să ia în considerare că e vară și se gândește la Italia și Spania. Atât, nimic mai mult.

Drept urmare Paul s-a pus pe lucru și i-a pregătit un mic aperitiv, cât să-și facă poftă de mâncare și să-l transpună în Italia

  • Parmezan Grana Padano
  • Brie
  • Salam crud uscat Nostramo
  • Pâine cu maia, prăjită

Totul asezonat cu un spumant de la Petro Vaselo, Bendis roze. Chiar dacă crama e din România, județul Timiș, spumantul este îmbuteliat în Italia.

Interpretare elegantă și senzuală a soiului Pinot Noir, atrăgător, perfect pentru a fi savurat cu persoane dragi. Arome de trandafir și zmeură și o aciditate explozivă.

După această incursiune, într-un timp foarte scurt, s-au urcat în avionul imaginar și au ajuns în Spania. Aici s-au bucurat, cu toții, la maxim de o paella cu pește și fructe de mare.

Meniul pregătit a fost pentru 6 persoane flămânde. Aveau loc la masă 8 fără probleme, dovada fiind că a mai rămas ceva și pentru a 2-a zi.

0 comments on “Paella cu fructe de mare pentru AndiAdd yours →

Lasă un răspuns