Team building online interactiv: cooking class

Sufletul și corpul merg mână-n mână! Și ce legătură poate fi mai strânsă, dacă nu mâncarea? Iar acest nod va fi impletit prin intermediul evenimentului online pe care vi-l propunem:

LET’S COOK TOGETHER

Interactiv

Live

Online

CookingClass_teambuildingInteractivOnline

Echipă video

Chef pedagog

Rețete simple

Soluția tehnică

Un scenograf

Se va asigura ca experiența participanților de acasă să fie completă. Va comuta în timp real cadrele în concordanță cu discursul chef-ului

Trei camere video

Un cadru general fix, un cadru de detaliu deasupra aragazului și o cameră mobilă pentru a-l putea urmări pe bucătar în timp real

Mediul ales de voi

Transmisia live se va realiza prin mediul ales de voi. Poate să fie Teams, Youtube, Zoom sau orice alt mediu pe care compania îl agreează

Moderator

Evenimentul este interactiv. Acest lucru înseamnă că participanții își vor primi răspunsul în timp real. Pot chiar să transmită fotografii / video cu întrebările.

Ce au spus alți participanți

Feedback-ul a fost foarte bun. Colegii s-au simțit foarte bine, au apreciat sesiunea, preparatele, întrebările și engagement-ul care s-a creat, atmosfera degajata. Baieții au filmat bine și s-a auzit bine, mulți au scris ca s-au simțit foarte bine și că se bucură că au participat. Îl așteaptă pe următorul!

AlinaVicol

Alina
Branding & Communications Nagarro

Paul, from Personal Cook has the perfect package: charisma, charm, clear recipe, ingredients and cooking process, amazing food and overall good vibes.

I really enjoyed the first cooking lesson with him.

SoniaG1x1

Sonia G.
Head of Operations Support - Nagarro

📷 Gabriel Aldea ◘ https://komiti.media/

Let’s cook together!

În funcție de nivelul de pregătire al participanților, cursul poate să fie pentru începători / pasionați sau nivel mediu. Preparatele le alegem împreună, iar durata acestuia este cuprinsă între 1 și 3 ore (în funcție de numărul de preparate pe care le pregătim).

Cooking kit
Participanții vor primi un kit pentru gătit. Acesta cuprinde ingredientele pentru gătirea preparatelor, rețetele ficărui preparat cu pașii pe care îi vom face împreună și o listă cu ustensilele necesare pentru realizarea acestora.