Team building online interactiv: wine & food pairing

Un curs online, interactiv, în care vom învăța importanța terroir-ului, cum să ținem paharul de vin în mână, de ce este importantă temperatura de servire a acestuia și când și cum să-l asociem cu mâncarea

Degustare

Asociere

Învățare

Ciprian

Somelier acreditat

Peste 10 ani experiență

Pasionat

Ce vom face?

Învățare

Vom învăța cum să ținem paharul în mână, temperatura ideală pentru servire, cum să sesizăm accentele aromelor, ce înseamnă terroir și multe altele

Asociere

Reguli de bază pentru asocierea mâncării cu vinul. La ce să fim atenți și ce să luăm în considerare în momentul în care alegem un vin

Degustare

Vom degusta 3, 5 sau 7 etichete de vin. În funcție de alegerea și disponibilitatea voastră. Stabilim împreună totul.

Voie bună

Toate acestea vor avea loc într-un cadru relaxant, de voie bună. La final nu doar că am aflat mai multe, dar vom încheia sesiunea cu gândul ”abia aștept următoarea sesiune”.

Ce spun alți participanți

Am participat, cu drag, la mai multe degustări de vin. Dar Ciprian a fost primul somelier care m-a făcut să înțeleg importanța și motivul pentru care un pahar de vin se ține cum se ține în mână. Cu siguranță voi mai participa la evenimente care îl au pe el gazdă.

max-ilienerwise-YvWJOXHNJ94-unsplash

Adela
Data Analyst

Nu sunt băutor de vin, mai degrabă sunt o persoană care tatonează terenul pentru că e interesată de ce îți dăruiește pământul. Iar Ciprian nu a făcut altceva decât să-mi deschidă și mai tare apetitul pentru aceste informații prin această degustare de vin.

tom-tweaker-fjzH-vBiqVY-unsplash

Ovidiu
Computer Technician

Pofta vine mâncând

La fel și pasiunea. Se dezvoltă pe măsură ce știm mai multe. Iar vinul, degustarea și asocierea este o artă care ne întregește existența.

Fericire
Fericirea este scopul primordial al existenței noastre. Aceasta se poate dobândi prin multe activități. Dar cu siguranță petrecerea timpului liber alături de prieteni, la o poveste cu un pahar de vin în mână, este una dintre ele.