Ce vom face?
Vom învăța cum să ținem paharul în mână, temperatura ideală pentru servire, cum să sesizăm accentele aromelor, ce înseamnă terroir și multe altele
Reguli de bază pentru asocierea mâncării cu vinul. La ce să fim atenți și ce să luăm în considerare în momentul în care alegem un vin
Vom degusta 3, 5 sau 7 etichete de vin. În funcție de alegerea și disponibilitatea voastră. Stabilim împreună totul.
Toate acestea vor avea loc într-un cadru relaxant, de voie bună. La final nu doar că am aflat mai multe, dar vom încheia sesiunea cu gândul ”abia aștept următoarea sesiune”.
Ce spun alți participanți
Am participat, cu drag, la mai multe degustări de vin. Dar Ciprian a fost primul somelier care m-a făcut să înțeleg importanța și motivul pentru care un pahar de vin se ține cum se ține în mână. Cu siguranță voi mai participa la evenimente care îl au pe el gazdă.

Adela
Data Analyst
Nu sunt băutor de vin, mai degrabă sunt o persoană care tatonează terenul pentru că e interesată de ce îți dăruiește pământul. Iar Ciprian nu a făcut altceva decât să-mi deschidă și mai tare apetitul pentru aceste informații prin această degustare de vin.

Ovidiu
Computer Technician
Pofta vine mâncând
La fel și pasiunea. Se dezvoltă pe măsură ce știm mai multe. Iar vinul, degustarea și asocierea este o artă care ne întregește existența.
Fericire
Fericirea este scopul primordial al existenței noastre. Aceasta se poate dobândi prin multe activități. Dar cu siguranță petrecerea timpului liber alături de prieteni, la o poveste cu un pahar de vin în mână, este una dintre ele.