Team building online. Interactiv.

Realitatea vremurilor ne obligă să găsim soluții alternative prin care să ne trăim viața și să ne bucurăm de ea.

Vă propunem activități de team building, online, perfecte pentru tine și colegii tăi care lucrează remote. Un team building virtual, interactiv, conceput astfel încât întreaga echipă să interacționeze și să se apropie chiar prin intermediul mediilor virtuale.

Paul, bucătar profesionist, pedagog, va adapta în funcție de nivelul de pregătire al participanților cursul de gătit online și îl va transforma într-unul interactiv. Acesta va dura între una și trei ore, în funcție de numărul de preparate pe care le gătim.

Ciprian, somelier acreditat WSET Level 2, cu o experiență de peste 10 ani în domeniu, ne va învăța cum să degustăm, la ce să fim atenți și care sunt regurile de bază pentru asocierea cu mâncarea.

Marian, profesor acreditat, în prezent angajat la prima școală de calificare pentru barmani din România. Câștigător a numeroase premii naționale și internaționale, ne va învăța cum putem să preparăm acasă, de la zero, orice cocktail ne dorim.

Mai ales în această perioadă, în care ne confruntăm cu pandemia generată de Covid-19, este incredibil de important ca toți membrii oricărei echipe să fie conectați.

Cum majoritatea echipelor de angajați lucrează de acasă, este important să abordăm problemele de sănătate mintală. Motiv pentru care un team building online, indiferent de natura acestuia, dar care îi implică activ pe toți angajații companiei, este un mijloc excelent pentru a întări relațiile de la locul de muncă, îmbunătăți comunicarea echipei și nu în ultimul rând de a se distra.

Online

Prin mediul agreat de compania dumneavoastră

Interactiv

Participanții vor fi parte activă din eveniment

Incintant

Cursanții vor afla lucruri noi, captivante, care îi va determina să continue și în timpul liber aprofundarea subiectului.

Dezvoltare personală

Cursanții nu doar se vor conecta între ei, ca o echipă, ci prin intermediul activității își vor dezvolta abilitățiile personale.

Alege activitatea de team building online

Paul ne va învăța cum să pregătim o masă completă, savuroasă și extrem de ușor de realizat. Gătește pentru palatul gurii, iar mâncarea din farfurie o aranjează respectând principiul comfort food. Și fix asta vom învăța într-un cadrul relaxant.

PaulAdrian1x1

Ciprian ne va învăța de ce și cum să servim vinul. De la pahar până la temperaură și terroir. Importanța fiecărui aspect și cum interacționează el cu alimentele pe care le consumăm. Înainte sau după? Toate întrebările voastre își vor găsi răspunsul într-un cadru socio-educativ-relaxant.

CiprianMacavei1x1

Marian ne va învăța chimie. Stați liniștiți, nu ne dă test. Cu toate că suntem convinși că la finalul cursului veți dori să aprofundați subiectul pentru că veți fi intrigați de combinațiile de arome pe care le veți realiza... și pe care urmează să le realizați.

Marian Porumb

Anul 2020 a fost, fără doar și poate, un an interesant din toate punctele de vedere.

Un an în care am fost nevoiți să ne reinventăm, să ne adaptăm, astfel încât să ne desfășurăm activitățile de zi cu zi în condiții de siguranță și, în același timp, să ne trăim viața într-un mod cât mai plăcut.